Latex Spuiten                        greco airless

U wilt u wanden en plafonds voorzien van een nieuwe verflaag? Denk dan eens aan het spuiten van latexverf in plaats van rollen! Latex spuiten is namelijk de manier om snel op een streeploze manier verf aan te brengen op wanden en/of plafonds.

Omdat het zo snel gaat is het erg populair in de nieuwbouw, we kunnen immers in 1 dag de gehele woning verven. Maar ook het verven van wanden of plafonds in kleinere aantallen is natuurlijk mogelijk.

Lees op deze pagina alles over latex spuiten. Zo vindt u hier informatie over latex spuiten in zijn werk gaat en wat de voor en nadelen zijn van het aanbrengen van latex met een verfspuit.

Wat kan er gespoten worden met latexverf?

Latexverf kan op veel ondergronden gespoten worden. Denk hierbij aan stucwerk, gipsplaten, stenen, sierpleister of spachtelputz. Het mooiste  latex spuiten over nieuw en glad stucwerk. Omdat bij het spuiten geen structuur achter blijft zal het eindresultaat echt super strak en glad worden. 

We hebben veel ervaring als we het hebben over latex spuiten van muren en plafonds. Met behulp van onze speciale spuitapparatuur is binnen een zeer korte tijd uw woning voorzien van een nieuwe verflaag.

In plaats van rollen latex spuiten

Het grote voordeel van latex spuiten is dat u ervan verzekerd bent dat dit snel gebeurt. Bovendien wordt het oppervlak gelijkmatig bespoten, zo is de dekking overal gelijk en ontstaan er geen kleurverschillen. Ook zult u geen banen zien, iets dat met het rollen van wanden wel kan gebeurd.

We gebruiken airless machine

Verfspuiten bestaan zowel met lucht als zonder lucht. We hebben bewust gekozen voor een airless verfspuit systeem. Het voordeel van airless latex spuiten is dat de latex verf veel fijner op de wand gespoten wordt en dus een egaler resultaat dan een verfspuit met een compressor.

Latex verfspuiten die met lucht worden aangedreven zorgen voor minder strak resultaat. Dit kan er uitzien alsof er met een kleine korrel gespoten is, zoals bijvoorbeeld ook met spackspuiten gebeurd.